Op zoek naar een lieve tandarts?

Wat is “De Lieve Tandarts?”

De Lieve Tandarts is een nieuw platform voor de beste tandartsen in Nederland. Lieve tandartsen stellen hun patiënten altijd centraal. Ze besteden extra aandacht en tijd aan mensen die angstig zijn.

Wist je dat meer dan drie miljoen mensen in Nederland niet regelmatig naar de tandarts gaan?  800.000 Nederlanders gaan zelfs helemaal niet meer omdat ze te bang zijn voor de tandarts. Dat kan anders!

De Lieve Tandarts is een platform met de missie om zoveel mogelijk Nederlanders weer te laten stralen. We kunnen je via een lieve tandarts die we goed kennen helpen aan een prachtig gebit en een gezonde mond.

Wij zijn “De Lieve Tandarts?”

Wij dragen sinds juli 2017 het keurmerk “De Lieve Tandarts”. In het voorjaar van 2017 zijn wij gevraagd door initiatiefnemer Jan Henk Nijwijn of wij mee wilde doen met de trial van  “De Lieve Tandarts”.  Wij hebben direct besloten mee te doen met dit fantastische initiatief. Enthousiast zijn wij hiermee aan de slag gegaan en samen met de mensen van “De Lieve Tandarts” hebben wij een aantal patiënten geholpen.  Wij willen dat iedereen zonder angst en met plezier naar de tandarts gaat.

Inmiddels zijn wij alweer een tijdje De Lieve Tandarts en dat uit zich in diverse succesverhalen bijvoorbeeld van Susanne:

Jarenlang ging ik niet naar de tandarts. Angst hield me tegen. De telefoon oppakken om een afspraak te maken vond ik een te hoge drempel. Toen ik reageerde op een oproep van De lieve tandarts, wist ik niet wat ik kon verwachten. Een dame belde mij op en vroeg naar mijn angsten en wensen.

Daarna stuurde ze heel voorzichtig aan op het maken van een controleafspraak. Had ik iemand die met me mee kon gaan? Of wilde ik dat zij met me mee gingen?

Na jaren toch…

Het was net dat zetje dat ik nodig had. Na al die jaren ging ik op controle. Het ging niet gelijk goed: bij aankomst was de tandarts niet op de hoogte dat ik via De lieve tandarts kwam. Dit werd gelijk rechtgezet. De tandarts pakte het heel goed aan. Ze was meelevend, oprecht lief en de combinatie tussen haar, haar assistende en mij werkte goed waardoor er zelfs her en der een grap en grol werd gemaakt (tussen alle ellende door).

Bedankt!

Zonder De lieve tandarts zou ik geen afspraak hebben gemaakt en zou ik ook deze praktijk niet hebben gevonden.

Nu heb ik een vaste praktijk en binnen die praktijk een vaste contactpersoon. Deze tandarts kent mij nu en weet wat ik nodig heb. Voortaan ga ik dus naar een lieve tandarts!

Wij staan voor u klaar met ons team

Tandartspraktijk De Viaanse Molen - Dé kindvriendelijke tandarts in Alkmaar

Alleen de beste zorg voor u. Wij staan klaar met het team om voor u “De Lieve Tandarts”te zijn. Wij hebben diverse specialisten onder 1 dak. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor algemene tandheelkunde met een persoonlijke touch. Wij kunnen u ook meer specialistische zorg bieden zoals moeilijke wortelkanaalbehandelingen, goed passende kunstgebitten (protheses), uitgebreide restauratieve behandeling van versleten tanden of hulp bij kaakgewrichtsklachten. Maar ook het oog bieden wij wat/wil wat. Daarom luisteren wij naar uw cosmetische wensen wanneer u simpelweg gewoon wittere tanden of mooie tanden wil.