Patiënt worden in onze praktijk?

Meld u aan

Aanmelden

Op dit moment is er weer ruimte voor nieuwe patiënten.

Overstappen gaat heel gemakkelijk. Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in zodat wij voldoende gegevens van u hebben om contact met u op te nemen.

U ontvangt van ons een welkomstmail waarin staat wat u het beste kunt doen.

In verband met de nieuwe privacywet is het niet meer mogelijk dat wij voor u de oude gegevens opvragen bij uw vorige tandarts, u dient dit zelf te doen.

Gaarne uw identiteitsbewijs en zorgpas meenemen tijdens uw eerste bezoek.

Intake consult
Uw eerste bezoek aan onze praktijk. Voor velen best spannend, want de tandarts is vaak geen favoriete bezigheid voor de meeste mensen. Wij zien dit dan ook als een kennismaking van u met ons en ook wij leren u graag kennen. Want wat vindt u nu echt belangrijk? Komt u alleen voor controle en is er vrijwel nooit wat aan de hand, of heeft u toch vaker meer aandacht nodig voor uw gebit? Of misschien heeft u zelfs wel cosmetische of functionele wensen voor uw mond. Daarom nemen wij de tijd voor u tijdens dit eerste bezoek. Wij luisteren naar u en aan de hand van een controle van uw mond en evt. aanvullend foto’s, maken wij een plan op maat.

Hoe heeft u ons gevonden?

Bij ons zit u wel goed!

Tandheelkunde is een dynamisch vakgebied en maakt technologisch enorme sprongen. Onze mensen staan eigenlijk nooit stil in hun ontwikkeling. Naast enorm veel praktijkervaring zitten we met grote regelmaat in de schoolbanken om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en mogelijkheden. Ook hebben we alle benodigde certificeringen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.