Uw mondzorgrekening

Samenwerking met Anders Medical Factoring (mijnAndersnota.nl)
In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan mijnAndersnota.nl. mijnAndersnota.nl is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Betalingsvoorwaarden

Voor de betalingsvoorwaarden verwijzen wij u naar  www.mijnandersnota.nl/betalingsvoorwaarden/

Uw gegevens zijn veilig 
mijnAndersnota.nl hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Meer over privacybescherming leest u op www.mijnAndersnota.nl/privacy.

Wat staat er op uw zorgrekening?
Uw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld.

Wilt u weten welke tarieven voor tandheelkunde er zijn? Kijk dan eens op www.allesoverhetgebit.nl.

Uw rekening op papier of online?
Als u uw rekening online wilt afhandelen heeft onze praktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door  gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw rekening klaarstaat. Als u inlogt op mijnAndersnota, vult u de SMS-code in die u van mijnAndersnota ontvangt. Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen, geef dit dan aan in de praktijk. Meer informatie vindt u op www.mijnandersnota.nl.

Betalingsregeling
MijnAndersnota hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van MijnAndersnota op 085 760 62 62. Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.