Op de valreep voor het einde van dit jaar nog een nieuwsbrief van ons.

Allereerst willen wij u hartelijk danken voor het afgelopen jaar. Mede dankzij u kijken wij met plezier terug op een mooi jaar.

Het is u vast niet ontgaan dat wij het keurmerk ‘De Lieve Tandarts’ dragen. Wij mochten als eerste meedoen met de trial van dit initiatief in het voorjaar van dit jaar. Dit is een succes geworden, dus wij hebben besloten hiermee door te gaan. Onder het motto: ‘Iedereen naar de tandarts!’ proberen wij angstige mensen en zoekende mensen te bereiken.

Tandarts van Daele voelt zich erg thuis bij ons in de praktijk. Ze werkt met veel plezier en is van plan dit nog vele jaren te blijven doen.

Onze prothetist Tobias Rothe is helaas niet langer werkzaam bij ons. Na zijn afstuderen aan de Rietveld Academie, heeft hij besloten zich meer op het kunstenaarschap te richten. Wij verliezen met Tobias een zeer kundig en aangenaam lid van ons team. Op dit moment doen de tandartsen het prothese werk weer zelf, waarbij wij nauw samenwerken met 2 fantastische laboratoriums . Het is de bedoeling dat wij begin 2018 weer een nieuwe prothesetechnieker aanwezig hebben in de praktijk, om zo alle zorg te kunnen bieden aan u.

Als klap op de vuurpijl hebben wij nog een nieuwtje voor we knallend het jaar uitgaan. Tandarts Swart is in blijde verwachting en verwacht medio juli 2018 haar baby. Wij zullen samen met tandarts Van Daele ervoor zorgen dat er een geschikte vervanging komt gedurende haar verlof.

Neemt u eens een kijkje op onze vernieuwde website en indien u tevreden bent, vertel het anderen! Wij nemen namelijk nog patiënten aan. Bent u niet tevreden? Vertel het ons! Wij doen er alles aan uw zorgen weg te nemen.

Wij zijn tijdens de feestdagen gesloten van 23 december t/m 2 januari voor zeer dringende spoedgevallen tijdens deze periode kunt u bellen met 072-5123889 u wordt dan doorgeschakeld met de dienstdoende tandarts.

Vanaf 3 januari 2018 zijn wij weer aanwezig op de praktijk, maar beperkt bereikbaar per telefoon.

Wij wensen u en uw familie fantastische kerstdagen en een spetterend 2018.

Namens het gehele team