Met veel passie en plezier heb ik 16 jaar gewerkt in deze praktijk, eerst nog bij tandarts Meijering op de muiderwaard in Alkmaar. In 2013 kwam tandarts Amée Swart bij ons in de praktijk en in 2015 heeft zij de praktijk overgenomen. We hebben een nieuwe start van de praktijk gemaakt op het bedrijven terrein De Viaanse Molen aan de James Wattstraat sinds de verhuizing is mijn rol veranderd van all round assistent naar praktijkmanager. We hebben de praktijk laten groeien tot waar hij nu staat en eerlijk gezegd ben ik daar best trots op.

Nu is het tijd om dromen achterna te gaan en samen met mijn man hebben wij besloten een compleet andere richting op te gaan. Wij gaan accommodaties beheren voor het bedrijf Roan Luxery Campings Holiday. Dit betekend dat ik mijn fantastische baan op de praktijk op zeg en wij het roer gaan omgooien.

Ik wil iedereen bedanken voor de fijne contacten en mooie gesprekken die we in de loop van alle jaren hebben gehad. Verder wens ik iedereen alle goeds in goede gezondheid voor de toekomst.

Lieve groet Simone